Gezocht op auteur met naam ''.
Resultaat 1 tot 3 van in totaal 3 gevonden boeken.

7
De weg naar Cliffrock Castle (Autobiografie)
Geschreven door Josephine Rombouts, gelezen op 10-9-2020

De ouders van Raaf en Wolf (twee zonen) raken in de knoop met het Nederlandse onderwijssysteem en besluiten naar Schotland te verhuizen omdat daar geen leerplicht is. Ze komen terecht op een soort ecologisch verantwoorde leefgemeenschap, maar daar gaat het niet zo goed mee. Zeker niet als de (merkwaardige) leidster Marianne plotseling overlijdt. Ze zoeken een andere plek en vinden die vlakbij Cliffrock Castle. De jongens gaan naar school, het begint te lijken op een min of meer normaal bestaan. Opnieuw een prettig leesbaar boek! 

7
Terug naar Cliffrock Castle (Autobiografie)
Geschreven door Josephine Rombouts, gelezen op 21-5-2020

Belevenissen op een Schots kasteel. Het is een vervolg van haar belevenissen aldaar, inmiddels is ze PA geworden van de kasteelvrouwe. Mooie beschrijvingen van de Schotse landeigenaren en hun gewoontes en gebruiken. Het einidigt met haar vertrek naar Nederland. Ze schrijft fris en aantrekkelijk.

7
Cliffrock Castle (Dagboeken)
Geschreven door Josephine Rombouts, gelezen op 15-2-2020

Ondertitel: Werken op een kasteel in Schotland. Zeer onderhoudend verhaal over de Nederlandse Josephine Rombouts, die met haar gezin aan de Schotse westkust gaat wonen. Zonder ervaring biedt ze zich aan als huishoudster op een kasteel. Temidden van de Britse elite en Engelse landeigenaren probeert ze overeind te blijven. Een soort Downtown Abbey maar dan nu. Dat het nog bestaat! Lekker leesvoer!