Gezocht op auteur met naam ''.
Resultaat 1 tot 4 van in totaal 4 gevonden boeken.

5
Nooit alleen (Thriller)
Geschreven door Loes den Hollander, gelezen op 14-6-2013
Het is een boekje dat je cadeau kreeg omdat juni de maand van het spannende boek is. Helaas, aan mij is het niet echt besteed, dit literaire thrillertje over een vrouw die zo onzeker is dat dit leidt tot akelige (eufemisme) gevolgen.
6
Krachtmeting (Thriller)
Geschreven door Loes den Hollander, gelezen op 5-5-2010
Een minithriller, dus je leest hem zo uit. Fons Mascini wordt vermoord en zijn vrouw Eva wil graag weten wie dat heeft gedaan. Haar beide zussen en de minnares van haar man spelen een belangrijke rol. Het heeft allemaal niet zoveel om het lijf, maar ach, in een warme caravan in een koude meivakantie is het een aangename verpozing.
7
Naaktportret (Thriller)
Geschreven door Loes den Hollander, gelezen op 24-12-2008
Marijke van Manen is met een kunstenaar getrouwd, die op geheimzinnige wijze van de trap valt en tijden in het ziekenhuis verblijft. In die periode komen bij haar alle herinneringen boven aan haar eerste huwelijk en de tragische gevolgen die dat had. Ze voelt zich bedreigd en er overkomen haar de griezeligste dingen die allemaal bedoeld zijn om het verleden op te rakelen. Langzaam maar zeker wordt het hele verhaal duidelijk en ook wie de aanstichter van deze onaangenaamheden is. Aardig spannend, al voel je wel lang van tevoren aan wat er is gebeurd en wie de schuldige is.
7
Broeinest (Thriller)
Geschreven door Loes den Hollander, gelezen op 6-9-2008
In het gezin Van Dalen is het kommer en kwel. Een verdwenen moeder, een gedwongen ter adoptie afgegeven dochter, een moordaanslag (die overigens nergens meer wordt verklaard of opgelost) en drie doden, dat zijn de motieven in deze niet onaardige 'literaire thriller'. De stijl kon beter en sommige losse eindjes moet je zelf maar aan elkaar zien te knopen, maar al met al is het wel een makkelijk leesbaar en onderhoudend boek. Waarbij de schrijfster dankbaar geput heeft uit Knielen op een bed violen, lijkt mij.