Gezocht op auteur met naam ''.
Resultaat 1 tot 3 van in totaal 3 gevonden boeken.

6
De vriend (Thriller)
Geschreven door Charles den Tex, gelezen op 29-8-2018

Om de tijd te verdrijven heb ik dit toch wel spannende boek ter hand genomen. Het gaat over afluisteren, over moderne middelen om aanslagen te voorkomen, over spionnage, over dubbelspionnage, en het is ook nog doorweven met een soort van liefdesgeschiedenis. Wat wil je nog meer. 'Emma leidt een veilig leven. Totdat ze voor een onmogelijke keuze komt te staan.' Dat staat op de voorkant. En op de achterkant: "Emma werkt als tolk voor de Amsterdamse recherche. Haar kleine team luistert gesprekken af van een groep Kroatische mannen die ervan verdacht wordt een aanslag voor te bereiden. Op een dag voegt zich een nieuwe man bij de groep.'

Dat blijkt een goede (Kroatische) vriend en de geliefde van Emma te zijn. Wat nu te doen? Spannend!

8
De macht van meneer Miller (Thriller)
Geschreven door Charles den Tex, gelezen op 20-7-2012
Een onderhoudend spannende thriller over Michael Bellicher, een communicatieadviseur die even instort door een onverwachte ontmoeting. Als hij daarvan enigszins opknapt, is hij getuige van een moord in het bedrijf waar hij werkt. Vervolgens wordt hij van deze moord beschuldigd, raakt steeds verder in de penarie, maar werkt keihard, samen met een groep computerdeskundigen en zijn zus aan de oplossing van het probleem. Niet voor niets door de VN Thrillergids met vijf sterren getipt. Zeker lezen. En nu opgenomen in De Gouden Strop Omnibus!
4
Onmacht (Thriller)
Geschreven door Charles den Tex, gelezen op 11-6-2010
Het CPNB geschenk in verband met de maand van het spannende boek, maar helaas vond ik het nogal tegenvallen. Relatieproblemen, moord, sex, geheimen en gedoe, nee eigenlijk vind ik het niks. Jammer.