Gezocht op auteur met naam ''.
Resultaat 1 tot 4 van in totaal 4 gevonden boeken.

6
Nazomer (Roman)
Geschreven door Esther Verhoef, gelezen op 4-6-2018

Nazomer gaat over een geslaagde high fashion ontwerpster, die haar jeugd en achtergrond in een volksbuurt wil vergeten maar dat niet echt kan. Als ze in New York furore maakt, komt de omslag en keert ze terug naar haar roots. Chicklit lijkt me, aardig om te lezen, daar niet van. 

6
Tegenlicht (Roman)
Geschreven door Esther Verhoef, gelezen op 22-5-2012
Gekocht omdat ik op reis ging naar Freiburg en in de auto iets simpels te lezen wilde hebben. Dat is het ook, maar eigenlijk is het een supersoapboek. De verwikkelingen zijn niet onaardig, maar hangen nogal als los zand aan elkaar. De link naar een 'ontregelde' jeugd, zoals op de achterflap staat, vind ik minimaal en de acties van de hoofdpersoon, Vera Zagt, niet erg overtuigend. Verhoef kan beter bij de echte thrillers blijven denk ik.
7
Dj Vu (Thriller)
Geschreven door Esther Verhoef, gelezen op 21-2-2011
Eva Lambregts, 27 jaar, wordt ontslagen en is daar niet blij mee. Ze besluit haar hartsvriendin Dianne op te zoeken om haar verhaal kwijt te kunnen en bij te komen. Dianne woont in een zeer afgelegen gehucht ergens in Frankrijk. Als Eva daar aankomt, is Dianne nergens te vinden. Eva gaat op onderzoek uit, krijgt nergens een reactie van de vijandig ogende dorpsbewoners en zo ontwikkelt zich een aardige intrige. Een echte vakantiethriller. Met dank aan Jose Bours.
7
Rendez vous (Thriller)
Geschreven door Esther Verhoef, gelezen op 5-8-2009
Stom natuurlijk, maar dit boek gekocht, terwijl ik het al uit de bieb had geleend bijna drie jaar geleden. Na een aantal bladzijden dacht ik al dat ik het eerder las, nog maar een keer dan, want het is nog steeds vakantie tenslotte. Eric en Simone verhuizen met twee kindertjes naar Frankrijk, waar ze een nieuw bestaan op willen bouwen. Eerst moet er verbouwd worden, waarbij de bouwploeg een merkwaardige groep vormt. Er vindt een moord plaats, Simone wordt verliefd, maar haar geliefde lijkt zich voor haar op te offeren. Onderhoudende literaire thriller, maar niet eentje om lang over na te denken.