Gefilterd op genre 'Thriller'.
Resultaat 51 tot 60 van in totaal 222 gevonden boeken.

7
Vleugels van angst (Thriller)
Geschreven door Ruth Newman, gelezen op 1-8-2010
Een aardig spannend boek voor de vakantie, met veel moorden op studenten en een niet helemaal maar toch wel enigszins verrassende ontknoping. Zeker als je op een camping lekker kan doorlezen een aanrader.
7
Schaduwkant (Thriller)
Geschreven door Ruth Newman, gelezen op 24-7-2010
Een heel aardige thriller, zeker als je die voor slechts 5 euro bij de boekhandel kunt kopen, die het verhaal vertelt van een vrouw die haar man heeft verloren. Precies een jaar later ziet ze op vakantiefoto's van vrienden haar overleden man terug. Dat zet haar aan tot een ingewikkelde zoektocht, naar Amerika, Itali, vanuit Engeland, waarbij je iedere keer op het verkeerde spoor wordt gezet en uiteindelijk in een algehele oplossing terechtkomt, die wellicht wat over de top is. Toch is het een echte zomerthriller, prima voor een paar uur weg zijn van de wereld.
7
Kind 44 (Thriller)
Geschreven door Tom Rob Smith, gelezen op 14-6-2010
Een aardig spannend boek over een kindermoordenaar in het Rusland van Stalin en vlak daarna. Moordenaars bestaan dan niet, alleen tegenstanders van het regime en hoofdpersoon Leo en zijn vrouw Raisa hebben het er maar moeilijk mee. Toch lossen ze de kwestie op, na veel vallen en opstaan en met een ietwat geconstrueerde jeugdgeschiedenis, met vergezochte oplossingen, maar vooruit, het blijft best spannend.
7
Bittere vrucht (Thriller)
Geschreven door Mari Jungstedt, gelezen op 11-6-2010
Een aardige thriller, van de Scandinavische thrillerschrijfster in de traditie van Mankell e.a. Niet de allerbeste schrijfster, maar zeker niet onaardig. De thematiek hier zit hem behalve in het oplossen van moorden ook in de verhouding vader-zoon en moeder-kinderen. Een evenementenorganisator wordt vermoord, maar was dat wel de bedoeling? Een familiedrama ontspint zich, met aardige persoonlijke lijntjes ertussendoor. In een avond uit te lezen, aangenaam tijdverdrijf als alternatief voor het voetbalgeweld.
4
Onmacht (Thriller)
Geschreven door Charles den Tex, gelezen op 11-6-2010
Het CPNB geschenk in verband met de maand van het spannende boek, maar helaas vond ik het nogal tegenvallen. Relatieproblemen, moord, sex, geheimen en gedoe, nee eigenlijk vind ik het niks. Jammer.
7
Partnerruil (Thriller)
Geschreven door Liza Marklund en James Patterson, gelezen op 21-5-2010
Een aangename thriller was dit. De mix van een Scandinavische en een Amerikaanse thrillerschrijver beviel me wel. Je kon dat ook goed merken. Erg spectaculair was ie niet, maar zeer onderhoudend. In allerlei plaatsen ter wereld worden jonge stellen vermoord, met verwijzing naar een kunstwerk in die stad. De vader van een van de vermoorde jongelui en een jonge journaliste gaan er samen achteraan, je raadt het al, een Amerikaan en een Scandinavische. Heerlijk om te lezen, vooral op een zonnige Pinksterdag aan het strand. Met dank aan Rita!
6
Krachtmeting (Thriller)
Geschreven door Loes den Hollander, gelezen op 5-5-2010
Een minithriller, dus je leest hem zo uit. Fons Mascini wordt vermoord en zijn vrouw Eva wil graag weten wie dat heeft gedaan. Haar beide zussen en de minnares van haar man spelen een belangrijke rol. Het heeft allemaal niet zoveel om het lijf, maar ach, in een warme caravan in een koude meivakantie is het een aangename verpozing.
6
Stille dreiging (Thriller)
Geschreven door Joy Fielding, gelezen op 20-3-2010
Ondertitel of althans eerder uitgekomen onder de titel De huurster. Een alleenstaande verpleegster, Terry, verhuurt haar buitenhuisje aan een leuke, toevallig aankloppende vrouw. In eerste instantie worden de vrouwen dikke vriendinnnen, maar gaandeweg verandert de relatie. Er gebeuren de gekste dingen, waarbij Terry het gevoel krijgt dat iemand het op haar gemunt heeft. Uiteindelijk blijkt er een heel andere waarheid te zijn. Fielding bouwt de spanning aardig op, het is een heerlijke vakantiethriller in ieder geval
7
Diagnose: besmet (Thriller)
Geschreven door Tess Gerritsen, gelezen op 5-3-2010
Nog zo'n aardige thriller, medisch uiteraard, want Tess Gerritsen is zelf ook arts. Deze keer gaat het om medische experimenten die ouderen moeten helpen verjongen en natuurlijk crimineel zijn. Jonge vrouwen worden zwanger gemaakt en zijn de dupe, maar dokter Toby Harper lost het allemaal op. Lekker spannend en absoluut ontspannend.
7
Hartslag (Thriller)
Geschreven door Tess Gerritsen, gelezen op 3-3-2010
Best spannend, deze medische thriller, zeker als je afleiding zoekt. Dokter Di Matteo (een vrouw natuurlijk) wordt geconfronteerd met harttransplantaties die niet via de normale route verlopen, maar slechts worden uitgevoerd bij degenen die ervoor kunnen betalen. Spannend, interessant en natuurlijk een beetje over de top, maar toch, lekker leesvoer eigenlijk.