Gefilterd op genre 'Thriller'.
Resultaat 131 tot 140 van in totaal 222 gevonden boeken.

6
De mannen van de maandagochtend (Thriller)
Geschreven door Rinus Ferdinandusse, gelezen op 3-6-2003
Wraak van twee mannen, die zestig jaar geleden (in 1944) ten onrechte zijn beschuldigd van een miljoenendiefstal. Het houdt niet over, maar is wel aardig. Ferdinandusse schreef het samen met Tomas Ross. Van Piet gekregen voor mijn verjaardag.
3
De claim (Thriller)
Geschreven door John Grisham, gelezen op 11-5-2003
Over op- en ondergang van een advocaat die het moet hebben van massaclaims. Nog slechter dan de vorige romans. Het lijkt wel een soort recept dat wordt uitgeschreven: zo lang mogelijk doorzeuren tot een climax is bereikt. Die climax is er niet. Kortom, nooit kopen. Bij de bieb moet je ook betalen, zelfs dat is eigenlijk teveel. Op de voorkant staat dat het een thriller is, maar ook dat is niet waar.
5
De vlucht van de ooievaars (Thriller)
Geschreven door Jean-Christophe Grang, gelezen op 21-2-2003
Louis Antioche gaat op zoek naar verdwenen ooievaars, die achteraf diamanten blijken te smokkelen. Veel geweld, afgewisseld met niet geheel inleefbare relatieperikelen. In het vliegtuig gelezen, dan gaat het nog net.
7
Het ijshuis (Thriller)
Geschreven door Minette Walters, gelezen op 28-10-2002
Drie vriendinnen en de moord op de man van een van hen. Leuke thriller, geleend van Rita, met veel dank!
7
Omwille van de troon (Thriller)
Geschreven door Tomas Ross, gelezen op 27-10-2002
Met vaart en spanning geschreven politiek historische thriller over o.a. Prins Bernhard. Huug las hem in een keer uit op Kreta en dat wil wat zeggen. Er is veel onderzoek verricht door Ross en hij boeit van begin tot eind.
7
De hangende man (Thriller)
Geschreven door Koos van Zomeren, gelezen op 21-10-2002
Bart Timmer is verkozen tot kamerlid voor de PvdA en probeert zich daar staande te houden t.t.v. de vorming van het kabinet Den Uyl - Van Agt. Als zijn grootmoeder overlijdt gaat hij terug naar zijn dorp, waar drie moorden worden gepleegd. Aardige mix van thriller, politiek, jeugdherinneringen en dorpsleven.
6
Verlies (Thriller)
Geschreven door Nicci French, gelezen op 20-6-2002
Zoontje verdrinkt. Ogenschijnlijk gelukkig gezin blijkt toch wat spanningen te vertonen, waardoor dit gebeurde. Goed geschreven, maar ik ben een beetje moe van Nicci French, ondanks de steeds grotere populariteit. Deze was gratis, er zijn er al meer verschenen, maar die heb ik niet meer gekocht.
6
Het dossier (Thriller)
Geschreven door John Grisham, gelezen op 22-2-2002
Geleend van Marjolein. Bejaarde rechter overlijdt, zijn zoon vindt 3 miljoen dollar in zijn kast. Over medische fraude en broederstrijd. Een zesje.
7
Vals recht (Thriller)
Geschreven door Phillip Margolin, gelezen op 23-1-2002
Seriemoordenaar onder het personeel van een Medisch Centrum. Juridische thriller. Best spannend, wel veel scalpelgedoe.
6
De ideale vijand (Thriller)
Geschreven door John le Carr, gelezen op 8-6-2001
Van Roy gekregen ivm zijn verhuizing.