Gefilterd op genre 'Thriller'.
Resultaat 121 tot 130 van in totaal 222 gevonden boeken.

8
De man die glimlachte (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 7-6-2004
Behoorlijk spannende thriller over inspecteur Wallander, die na een stevige depressie alle misdadige activiteiten van Alfred Harderberg, een zeer rijk man, achterhaalt en de man achter de tralies brengt. Neem maar mee op vakantie, dit boek.
6
Aasvlieg (Thriller)
Geschreven door Patricia Cornwell, gelezen op 15-4-2004
Twaalde deel in de Kay Scarpetta serie en spannend genoeg. Scarpetta is haar baan kwijt, maar vindt haar doodgewaande geliefde terug. Ook Lucy laat zich weer niet onbetuigd. Met dank aan Rita.
5
Wurggreep (Thriller)
Geschreven door John Sandford, gelezen op 14-2-2004
Als je met de trein mee moet en je wilt nog snel even een boekje kopen, neem dan zoiets als dit. Kost maar 4,95 euro, het is een soort thriller en het stelt allemaal niet zoveel voor, maar je hoeft in de trein tenminste niet te luisteren naar al die mobiel telefonerende reisgenoten. Een aardig thrillertje, psychothriller staat er op de buitenkant, maar dat lijkt me wat overdreven. Een fotomodel wordt vermoord en aansluitend nog een redelijk groot aantal anderen, maar Lucas Davenport lost het allemaal op.
4
Gevloerd (Thriller)
Geschreven door Carol Higgins Clark, gelezen op 22-1-2004
Tja, dit is de dochter van Mary, de schrijfster dan, en zij probeert te doen wat haar moeder doet. Maar helaas, het is een klasse minder. Veel te veel overhoop gehaald, dat is het voornaamste bezwaar. Het boekje wordt als thriller genoteerd, maar dat is te hoog gegrepen. Geef mij haar moeder maar, ook geen absolute topper, maar beter in staat mij bij het verhaal te houden.
8
Midzomermoord (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 6-12-2003
Opnieuw een spannend avontuur van inspecteur Wallander. Deze keer moet hij de strijd aan met een seriemoordenaar die een hekel heeft aan mensen die zich verkleden en mensen die gelukkig (lijken te) zijn. Na acht moorden lukt het Wallander en zijn collega's de oplossing te vinden.
8
Moordenaar zonder gezicht (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 24-10-2003
Een oud echtpaar wordt op ongelooflijk wrede wijze vermoord. Dat leidt tot een ingewikkelde speurtocht o.l.v. Kurt Wallander. Het lijkt erop dat buitenlanders de moord gepleegd heben, maar pas na verschillende zijpaden wordt de moord opgelost. De onderkoelde stijl van Mankell is buitengewoon aangenaam.
6
Studio Zes (Thriller)
Geschreven door Liza Marklund, gelezen op 3-10-2003
Hoewel iets minder dan 'Paradijs' was ook deze thriller weer de moeite waard. Annika Bengtzon werkt sinds kort als misdaadjournaliste (tijdelijk en hopend op een vaste baan) bij de krant. Daar krijgt ze te maken met de moord op een jonge vrouw. Ze schrijft erover en raakt er nauw bij betrokken.
7
Paradijs (Thriller)
Geschreven door Liza Marklund, gelezen op 19-9-2003
Renate gaf het advies in mijn Guestbook, Rita leende mij dit boek van Marklund en inderdaad: een spannende en ontspannende thriller, met een vrouw in de hoofdrol. Misdaadjournaliste Annika Bengtzon helpt een vluchteling en rolt een zogenaamde hulporganisatie voor bedreigde mensen op. Tussendoor haar persoonlijke geschiedenis, kortom, van alles wat en goed geschreven.
8
Dwaalsporen (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 9-9-2003
Inspecteur Wallander achterhaalt waarom een meisje zichzelf verbrandt en er vervolgens vier mannen met een bijl worden vermoord. Spannend en ontspannend.
7
Moordende twijfel (Thriller)
Geschreven door Elizabeth Dewberry, gelezen op 21-7-2003
De dochter van de gouverneur van Louisiana verdenkt haar vader en haar man van moord op haar moeder. Langzaam maar zeker ontdekt ze de waarheid, wat een spannend verhaal oplevert.