Gefilterd op genre 'Thriller'.
Resultaat 101 tot 110 van in totaal 222 gevonden boeken.

7
Het risico (Thriller)
Geschreven door Patricia Cornwell, gelezen op 30-6-2006
Een aardige vakantiethriller, met rechercheur Winston Garano in de hoofdrol. Aardig spannend en zeker ontspannend.
6
Voor de vorst (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 18-6-2006
Een thriller waarin Kurt Wallander samenwerkt met zijn dochter, gecombineerd met hun familieverhouding. Niet onaardig, maar het verhaal is erg uitgesponnen en al vroeg is duidelijk hoe het zit. Jammer.
7
Blindeman (Thriller)
Geschreven door Ian Rankin, gelezen op 18-6-2006
Tweede avontuur van John Rebus. Nu de ontmaskering van een bende rijkelui die geld verdienen op een wel heel onsmakelijke manier. Aardige thriller voor een warme zomerdag.
6
De piramide (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 2-5-2006
Een klein thrillertje ter gelegenheid van de week van de pocketbooks en niet onaardig. Maar wel een 'vluggertje', ondanks de toch weer aardige plot. Lekker snel te lezen als je aan zee bent, dat weer wel.
8
De terugkeer van de dansleraar (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 1-5-2006
Inspecteur Stefan Lindman heeft kanker. In de periode voor zijn bestraling en operatie helpt hij de moord oplossen op zijn gepensioneerde ex-collega Herbert Molin. Een nazi-organisatie wordt blootgelegd, een moordenaar vindt uiteindelijk zijn weg terug naar huis. Mooi uitgesponnen verhaal, zonder langdradig te worden deze keer.
5
Midwinteroffer (Thriller)
Geschreven door Anna Jansson, gelezen op 13-2-2006
Twee moorden als een soort offer en een zoektocht naar de dader. Maria Wern, inspecteur, raakt er persoonlijk bij betrokken. Een Zweedse thriller, maar Maria Wern haalt het niet bij Wallander natuurlijk.
4
Als broer en zus (Thriller)
Geschreven door Rene Appel, gelezen op 18-6-2005
Tja, die Appel. Ik kreeg het cadeau bij de aankoop van andere boeken, maar eigenlijk vind ik het niet veel. Te gewild, teveel van hetzelfde (weer die ongelukkige huwelijken waaruit veel narigheid voortkomt). Met moeite uitgelezen dus. En dan weet je op de eerste bladzijden al hoe het afloopt, ook dat nog.
3
Losprijs (Thriller)
Geschreven door Danielle Steel, gelezen op 28-3-2005
Een niet te lezen 'thriller', waarmee ik me even hoopte te vermaken. Tevergeefs. Lees maar niet, al zijn de oplages hoog. Je moet ervan houden, kennelijk. Het duurt te lang, je ziet al mijlenver aankomen wat er gaat gebeuren.
6
Kern van leugens (Thriller)
Geschreven door Iris Johansen, gelezen op 25-3-2005
Eve Duncan is forensisch deskundige en krijgt de opdracht een schedel te reconstrueren van een vermoorde man. Dat leidt tot een aaneenschakeling van intriges en veel spanning. Een aardige thriller voor in de trein.
7
De herrezen moordenaar (Thriller)
Geschreven door Mary Higgins Clark, gelezen op 22-10-2004
Een soort rencarnatie van een moordenaar die in de 19e eeuw drie vrouwen vermoordde. Nu worden opnieuw moorden gepleegd en Emily Graham loopt grote risico's omdat ze in het huis (van haar voorouders) is gaan wonen, waar ooit een van de vermoorde meisjes woonde. Spannend en ontspannend, in een avondje te lezen en je bent even helemaal weg.